Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 174 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange

Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

4
votes
0answers
35 views

Cannot close header that suggest to join the community

Not working for the meta site either. I've tried some other sites (not all) but this is the only one that give me this error
0
votes
0answers
17 views

Code block for a LilyPond version statement alone produces a tab staff [duplicate]

Found while answering here. The code I see: \version "2.18.2" What shows up:
2
votes
0answers
32 views

Herobox can't be dismissed due to JavaScript error

This box (that is shown to anyone who's not logged in) cannot currently be dismissed: Clicking the black icon in the top right corner prints the following error in the developer console: Uncaught ...
5
votes
0answers
26 views

Suggested Edit status is showing rejected but it shows pending review in the review section

I suggested an edit on this post. This post was vandalized by the original poster and picked by SmokeDetector in Charcoal HQ. I used the source of previous version to restore it with a minor spelling ...
2
votes
0answers
39 views

Why won't my jTab chord diagrams render side-by-side?

I just finished adding some chord diagrams to an answer of mine using jTab. I wanted to see three or four chord diagrams side-by-side, and my custom chord syntax was rendering nicely on the jTab page. ...
3
votes
0answers
38 views

Italics not displaying properly (for me?)

This came up in this answer: https://music.stackexchange.com/a/66324/2639 -- the term "physical modeling" should be italicized (Todd put it inside *'s). I've also italicized "italicized" in the ...
1
vote
0answers
58 views

It appears that my question is being displayed with missing content. Is this a bug? [duplicate]

I asked a question on Music Stack Exchange this morning. I returned to the question and saw that the question doesn't display correctly when I browse to it, but when I click [Edit], it does display ...
2
votes
0answers
37 views

jTab doesn't render more than one Custom Chord per code block

Testing jTab on the meta, I noticed that custom chords do not render if there is more than one in a code block. The test set of chords I used this: %X/X.3/1.5/3.4/2.5/4.3/1[Cmaj7] %X/X.5/1.7/3.5/1....
4
votes
1answer
98 views

Consecutive visited days reset randomly

I don't know why but for whatever reason the counter for how many consecutive days I have visited music.stackexchange.com gets reset randomly even though I have been on the site those days. ...
6
votes
0answers
49 views

Why is the guitar tag a related tag to itself?

While looking at the guitar top users, I noticed that the tag itself is a related tag: Is this a bug?
0
votes
1answer
49 views

Favicon confusion

When I see the favicon from the new site design, especially in the Hot Network Questions list where it's decontextualized, it looks to me like a set of three books on a bookshelf, not piano keys. It ...
5
votes
1answer
24 views

Words split over lines in questions on mobile site

I just noticed over the last couple of days that questions have words split over lines on the mobile site. I'm pretty sure this didn't happen before. Anyway, it doesn't look right. Here's an example:
6
votes
1answer
24 views

Bad background color for favourite questions

The highlighting of questions with your favourite tags are a bit strange. The light red color makes it feel like the questions are deleted or something.
0
votes
0answers
10 views

Incorrect achievement icon in Achievements dropdown [duplicate]

The dropdown uses Music.SE design of badge even when displaying a badge from a different site. Here I have a badge on Mechanics.SE but there is a little note sitting there in the Achievements box - ...
4
votes
1answer
26 views

Bottom of the logo is cut off

At default (100%) zoom and scaling at 1920x1080 resolution, I am seeing the bottom of the new logo being cut off. It's most noticeable on the curved letters ('C' and 'O'): I see this in all of the ...
7
votes
1answer
49 views

Badge font too dark on mobile site

I was using the mobile site earlier and noticed that when you click on a badge to view info about it, the font turns dark and is really hard to read:
3
votes
1answer
27 views

Badges not notes on the user profile page

The "next badge" dialog correctly displays bronze and silver badge progress with notes instead of dots to decorate the badge titles. But the current badge counts still use the dots. Hopefully that ...
3
votes
0answers
18 views

The header is preventing question links to be clickable [duplicate]

As noted by Matthew Read here, it seems links are partly unclickable. I'd blame the header: From this question, apparently it's the same with revisions: And come to think of it, probably the same ...
2
votes
0answers
17 views

'Return to question' is not clickable on the Revisions page [duplicate]

I was looking at the revisions of this post: What is Tanam in Music? And while on the revisions page, the Return to question is not clickable: I cannot highlight it with my mouse either. The same ...
5
votes
1answer
28 views

Wonky table on “Select your next badge”

On main and meta - table overhangs the window:
1
vote
1answer
38 views

Open Tab Font loses definition

Last one for now, promise! The font used for open tabs, and the "Reviewed-action" labels doesn't have the best definition - see the image below. There's no whitespace left in the middle of the e's, ...
5
votes
1answer
36 views

Unclickable Link on Flag Summary/Review page

https://music.stackexchange.com/users/flag-summary/10938 On "Flags for [Username]" at the top, my username is formatted as a link, but unclickable - it's a proper link on other sites. (looks like the ...
5
votes
1answer
34 views

Cramped badges and missing gold badge on meta

This is the accounts section of my Meta profile: The gold badge is missing. (The gold badge symbol is missing across the whole of the meta site.) The badges are all cramped up (I presume a bug, as ...
4
votes
1answer
56 views

Logo needs to be updated on the Network Profile

I assume this is something that is in the plan to eventually implement, I'm just making sure it wasn't overlooked. The logo on the Network Profile is still showing the beta logo instead of the new ...
4
votes
1answer
32 views

Tag and tag backgrounds are not high enough contrast

One small design issue - the tag backgrounds and especially tag badge backgrounds are very light. Easy enough to read on my evening settings with f.lux, but not on default settings in Chrome on ...
2
votes
1answer
34 views

Review button in top bar isn't updating

Several times, I've seen that the review queue appears empty, but the top-bar icon indicates otherwise. For instance I'll vote on something, but the top-bar notifier doesn't update. Is this by design,...
3
votes
2answers
53 views

Why couldn't I start a bounty for 50 rep?

I thought that, in general 50 is the minimum level for a bounty (as an example, this question currently has an open bounty for 50 rep: Associating chords with scales ) But when I added a bounty to my ...
1
vote
2answers
53 views

upvoted after a down vote, but points are not reversed?

I noticed from https://music.stackexchange.com/users/18447/mey?tab=reputation that my points are not reversed when a previously down voted answer gets upvoted. As far as i know, i would have got a +5 ...
6
votes
1answer
65 views

https for SoundCloud

The SoundCloud integration on our SE only works with http: https://soundcloud.com/georgeharrison/your-eyes-sitar-solo (doesn't work) http://soundcloud.com/georgeharrison/your-eyes-sitar-solo (works)
3
votes
2answers
87 views

What happened with the jTab support?

I've seen quesions where the jTab wasn't parsed, but the code is shown instead. I wasn't sure if it was due to some syntactic mistakes in the code, but now I saw an answer of my own, where it ...
2
votes
1answer
57 views

Why am I getting notifications for edits I can't review?

I have 13 notifications for some edits I can't review (I guess they are tag wikis edits I made), but why am I getting the notifications if I can't review them?
14
votes
2answers
58 views

“Vanishing” sample code

When I post this answer I must see my code vanishing when I click on "Save answer". While editing the answer the code was displayed correctly before I clicked "Save". The code block background remains ...
8
votes
1answer
103 views

code block (lilypond) rendering

When I open this page: How can I force LilyPond to repeat a chord symbol (relates to alternate endings)? (using firefox), the correct code blocks (question and answer) flash up for a fraction of a ...
1
vote
1answer
75 views

Research Assistant Badge Progress Incorrect

I seem to be having a problem with my tag wiki edits registering in the system. If I go to edit any badge, the page states that I have completed 3 tag wiki edits However, when I go to view my ...
1
vote
0answers
36 views

Invisible links in mobile site

Since a couple of days ago I have this problem when browsing the music.SE on my mobile phone (Samsung/android stock browser), and there using the mobile version of the site: Links in questions and ...
4
votes
1answer
45 views

My amazon link isn't a 'rad'. Do I have to do that manually?

The link to a text on Amazon in my answer here, https://music.stackexchange.com/a/9590/1344 , isn't turning into a 'rad'. Do I have to do something different? I thought they should be automatically ...
2
votes
1answer
40 views

I am able to review suggested edits before 1500

The rep quotas for betas are lower than on graduated sites. On those, it normally takes about 3K to review suggested edits and tag wiki edits. Here, it is supposed to take 1.5K. However, I'm not yet ...
2
votes
1answer
33 views

What's with the Community user?

Suddenly, about 13 hours ago (2:40-3:59 UTC) thirty questions popped to the top of the active questions list. They all say: 13h ago Community♦ 1. Now, I know what Community is (I've read its ...
2
votes
1answer
41 views

code block not showing up in my answer

In my long answer to this question the code-block I used to ensure alignment of my test is not displaying on my browser. Is this affecting other users? Is there some way I need to modify my entry?
14
votes
3answers
171 views

jTab needs to render in Markdown preview

I didn't find any information about special diagram notations in the FAQ... I tried to put the string names next to the guitar neck diagram in this question, but this produced chord diagrams which ...
3
votes
3answers
91 views

Is there a reason I cannot click “this is a great comment”?

Next to comments there are two 'buttons', one's an upward pointing triangle to exclaim "this is a great comment" (at least that's the text in the hover-over) and one's a flag to flag the comment as "...
2
votes
1answer
124 views

HTML entities not showing up correctly

The body of this post contains a bunch of ♭ entities in the source, which are were showing up as plain text in the rendered post as well instead of the flat symbols (♭). Oddly ...
0
votes
1answer
42 views

Code blocks in user profile descriptions show up empty

When viewing this user's profile, I saw the following: That empty area is a list of items, but it's indented four space so it looks like a code block. Except it's showing up as empty instead of ...
3
votes
1answer
33 views

odd bug involving blockquote button?

Over on the main site, start typing an answer, hit the blockquote button, the following appears: function (){if(typeof this[0]=="undefined"){return 0}var c=this[0].length;var b=this.length;for(var a=...
0
votes
2answers
61 views

Sort-of bug — “in 0 seconds” instead of “0 seconds ago” or similar

After posting a comment, I see this: I think "in 0 seconds" is supposed to be "0 seconds ago" or something similar. As-is, it doesn't make sense. The immediate impression I get from that text is "...
0
votes
1answer
26 views

Profile page tag scores doesn't work for me

On my page I have 6 tags on the bottom, and I have score on each of them, but I see only zeroes on my page. Title of each tag score working fine - it displays correct score on each tag.
2
votes
1answer
59 views

Bug: “Migrated from guitars” link goes to Guitars, which redirects to the wrong Music question

The link that appears below each imported question does bad things. For example, look at this imported question: What's the difference between the "smooth" strings and the "rough&...
5
votes
4answers
100 views

Broken links in imported guitar questions

Hello, Relevant question: Poor quality guitars that don't tune The answers and comments give links to guitar.stackexchange.com/... Those were broken during the import. Also, fixing them isn't ...